”ДОБРА ДЈЕЦА ИЗ ЛОНДОНА”

Србија и Република Српска као и српски народ са обје стране Дрине полаже тест политичке и државотворне зрелости, у одбрани своје назависности и слободе.

Издржали смо и одбранили све вриједности у тешком грађанском рату и одолили тешкој агресији НАТО алијансе, најмоћније војне силе тог времена, која нас је тукла разорним оружјем, уз незаобилазну употребу оружја са осиромашеним уранијумом. После војне агресије и учешћа НАТО алијансе у градђанском рату на страни српских непријатеља, НАТО није одустао од својих намера да покори српске земље и српски народ учини покорним и исти стави у своје геополитичке интересе.

Сигурни смо у времену које убрзава геополитичке процесе да НАТО губи примат светског господара живота и смрти. Евро-Азијски савез, војно и економско уздизање Руске Федерације и Кине, све више обуздава војно и економско насиље Англо-Саксонске НАТО коалиције. У процесу губљења моћи НАТО је уздрман и у својој коалицији и све је више несугласица унутар њих. Посебан утицај на компактност па и нарушавање војне моћи и губљење примата на Блиском Истоку, изазвало је искакање Турске и конфликт са САД која се умешала у унутрашњу политику Турске.

Сматрамо да ће ти односи САД и Турске изазвати турбуленцију политике на Балкану и цепање Бошњачке политичке сцене. Мишљења смо да ће Радоњчић настојати да следи политику САД, док ће СДА следити политику Еродгана. Пољуљани НАТО, а посебно Велика Британија и САД, хаотично покушавају да овладају Балканом. Недовршен посао у Македонији, а посебно одбојност српског народа према НАТО савезу и упоран отпор и неприхватање сврставања избацило је у први план Велику Британију, у Републици Срспкој, а САД на Косову и Србији, да сломе отпор српских држава и ставе их под контролу.

Пошто је директна употреба војне силе НАТО снага у овом времену нереална и неизводљива, приступају испробаним методама изазивања нереда и довођења на власт домаћих плаћеника. Зато су издвојена новчана средства која су стављена у пун радни капацитет обавештајних служби њихових земаља.

Принципијелан став председника Вучића и председника Додика да воде политику неутралности, поред свих метода притисака и уцјена, да би остварили своје циљеве, запад је одлучио да прибјегне насилном рушењу власти Вучића и Додика.

Ојачана Србија у свим сегментима под руководством Вучића, онемогућава западним службама да организују и ојачају жуту коалицију и пронађу адекватног лидера за вођу, определила је запад да преко решавања статуса КиМ и њене независности уцењују Вучића. У исто време пласирањем лажи, стварањем инцидентих ситуација настоје изазвати велике демонстрације и отворити политички хаос у земљи. Реорганизовани безбедносни систем Србије успешно неутралишу све покушаје.

Република Српска урушавањем изворног Дејтона и насиљем Високог представника остала је без безбедносних структура и много је више рањива и њен систем порозан. Једина институција безбедности МУП-а Републике Српске није случајно на удару и покушају дестабилизације. То је недовршен посао Педија Ешдауна и због тога Британци преко својих српских сатрапа поново кидишу на МУП Републике Српске и министра Лукача.

Изборна година у БиХ створила је услове да Британци саставе НАТО кандидате српске опозиције. Веома су темељно вршили избор и направили комбинацију од својих старих вазала Иванића, Чавића, Шаровића и младих јастребова фрустрираних и политичких дилетаната Бореновића, Говедарице, Крсмановића, Станивукововића и сличних. Знају они да на легалним изборима немају никаве шансе да добију поверење срспког народа. НАТО изабраници су потребни како би им предали власт па ће бити потпомогнути разним методама лажи, конфликата, провокација, како би створли критичну масу, а они би се појавили као медијатори права и правде, наравно за остваривање њихових интереса .

Народ мора да зна да су Иванић, Чавић и Шаровић лажни мудраци,лажни носиоци стабилности и мира . Они су задужени да маскирају стварне намере понављањем речи мудрости, стаблиности, некофликтности и преваре народа, јер њихови ђаци предвођени Бореновићем упорно раде на произвођењу конфликата. Њихова нада је да преко улице дестабилизију институције, те да се на тај начин дочепају власти. Свака њихова изјава од Шаровића, Бореновића, Говедарице па редом је позив на нереде, на улицу. Просто је тужно слушати њихове вапаје народу да се пробуде и крену на улицу у име њих и НАТО интереса.

”Бијељинска Н1” телевизија претворена је у кућу лажи и мржње. Њихов агитовање и вапај народу да блокира улицама своју државу, постаје огавно и одвратно. Порстор који се даје назови новинару, да износи инсинуације и лажи не остављајући на миру ни сина председника који у промоцији спорта долази у Бијељину. Крив је Мичић што му није ускратио долазак, па су га већ етикетирали као ”новог папка”. Можда је порука да само дјеца која живе у Лондону су добра, а она која раде и креће су у Републици Срској су грешна.

Господо српски народ је будан, радан и миран. Наравно, такав треба и да остане! Шта мисли о коме, рећи ће на изборима. Сав новац који је за вас издвојен, сва логистика па и Британски војници неће преварити и уплашити српски народ, јер знамо шта су милосрдни анђели запада чије је време силе и насиља прошло.

Господине Иванићу, твоје право лице политичког деловања видимо у говору Крсмановића, Бореновића, Станивуковића, Говедарице и знамо како планирате доћи до власти. НАТО интерес није интерес српског народа и спрски народ се неће одрећи своје слободе и неће своју Републику Српску заливену срспком крвљу предати на експлоатисање НАТО зликовцима.

Господине Иванићу, историја даје крајњи суд о сваком, па и твоје Британско пријатељство доћи ће на суд те историје. За сада је довољно да српски народ зна да си активирани спавач и Британски пријатељ.

За „Част Отаџбине“
Одбор оснивача