На коју ће страну СзП ако се ”будемо поново ћерали”?

Велике силе, чланице НАТО пакта, врше огромни притисак на Србију и Републику Српску, да до краја ове године све земље Балкана уведу у своје чланство и ослободе их од ”карциогеног” утицаја Руске Федерације. Република Српска је против чланства у НАТО пакту, што су ставови потврђени кроз институције.

Разлог је брутално бомбардовање Србије и Републике Српске крајем прошлог века, од деветнаест чланица НАТО савеза, где је нанијета огромна штета држави које се може мјерити стотинама милијарди долара, великим бројем погинулих цивила и огромном броју накнадно обољелих од карцинома као посљедица уранијског зрачења. На самиту у Бриселу је донијета деклерација којом државну заједницу БХ прихвата као да је већ чланица НАТО пакта, не поштујући жељу српског народа, као ни одлуке инситуција Републике Српске. Велике западне силе су донијеле рат на Балкан крајем прошлог вијека, а у декларацији кажу да ће НАТО бити ”посвећен” стабилности и безбједности западног Балкана. Какво разбојништво и лицемјерности од ”српских пријатеља” са запада.

Дали су обећање да ће октобарски избори одржани по демократским стандарима па због тога, веровтно, Енглеска припрема нови контигент шпијуна и убица за обезбеђење ”демократије” у Републици Српској. Од кога је много је. Припреме које се врше уз садејство Бакира и зликовца Орића неминовно намеће једно питање. На којој ће страни бити СзП ако се ”будемо поново ћерали”?

Одговор је јасан. Само лаковјерни и добро плаћени стварају илузије о заједничким интересима. Њихов интерес је био увијек окренут на штету Срба, само је увијек било Бранковића,Лазовића, Дивљака и сличних. За наш опстанка је потребна саборност према политици којој је усмјерена ка опстанку Републике Српске.

За „Част Отаџбине“
Одбор оснивача