ПОСЛЕ ПАДА МАСКИ НАРОД ПОД ЗАСТАВОМ СРПСКЕ

Неколико месеци уназад смо перманентно истицали колико је угрожен опстанак Републике Српске. Писали смо о залагању и настајању Бакира Изетбеговића, његове СДА и ОБА-е на челу са Османом Мехмедагићем, званим Осмица, на развлашћивању Дејтонске Републике Српске и стварању унитарне БиХ. У федерацији БиХ најбоље функционише мржња према Републици Српској. Бакир управља наменском производњом у федерацији а произведено наоружање и муницију стокира широм територије државне заједнице БиХ за како он каже „Злу не требало“. ОБА-у је учинио својом приватном агенцијом а Мектића и Осмицу за своје одане сараднике на извођењу разних субверзивних активности према Републици Српској. Нисмо сигурни да ли су Мирко Шаровић и Пандуровић Александар стално запослени у овој агеницији или раде хонорарно. Оружане снаге БиХ, или онај Бошњачки део, њему одан, користи такође у приватне или страначке сврхе као што је увеличавање свечаности у време подизања споменика погинулим шехидима у протеклом грађанском рату, посебно на територији Републике Српске.

Организује прислушкивање спрских председника и других функционера у Србији и Српској, а онда нас Драган Мектић убеђује да то није истина, јер му је тако рекао Осмица. То значи да је над Осмицом једина контрола Бакир. Организују класичне војне кампове у којима изводе бојева гађања, а министру Мектићу они нису претња, као што је дечији камп на Златибору „претња по безбедност БиХ“. Њихов главни циљ је срушити МУП РС, а МИлорада Додика спречити да буде изабран за члана председништва БиХ јер су свесни да је његовим доласком у Сарајево крај њиховим субверзијама. За Бакира дејтон није решење за БиХ, а БиХ није завршен пројекат све док постоји Република Српска, коју треба срушити и претворити у Бакирову прћију.

Лидери СзП, на челу са „неконфликтним“ идеологом Младеном Иванићем, минимизирају свако упозорење српских патриота о угрожавању Републике Српске и чак га извргавају иронији и подсмеху.

Свесрдну помоћ Бакиру и његовој клики, у нападима на институције РС и њен интегритет, пружају лидери СзП и министри у савету министра БиХ из редова српског народа. Најбезочнији у тим нападима и пласирању лажи и неистина о РС, је врли министар безбедности ДРАГАН МЕКТИЋ. Кад изнесе неку неистину, а то ради свакодневно, одмах каже да о томе не може више рећи јер је то наводно поверљиво, и за њега је завршена прича. Ово је типичан пример једне од метода специјалног рата уперен против РС. Једна од таквих неистина је тајни састанак М. Додика, Е. Кустурице и руског књижевника З. Прилепина, у Андрић граду. Са Осмицом прави црне листе о забрани уласка, патриота и пријатеља РС, на територији БиХ, јер су они „опасни“ по безбедност Бих.

Лично подржава протесте који организују MI-6 и CIA, заједно са СзП, али је срећа што их је народ прозрео и не испуњава њихове захтеве. Он својим изјавама плаши народ па чак и отворено прети, што говори о његовом недораслом положају који заузима. Министар спољних послова БиХ Игор Црнадак је, наравно, уз сагласност Младена Иванића, позвао на састанак у Бања Луку Бехџета Пацолија, квази министра спољних послова, квази државе Косова. Овај поступак је директна подршка стварању унитарне БиХ и издаја српских интереса. Сигурни смо да ће народ на октобарским изборима указати поверење истинским борцима за Републику Српску. Маске су коначно пале, на потезу је народ, а народна се мора поштовати.

За „Част Отаџбине“
Одбор оснивача