ПОЛИТИКА ДЕСТРУКЦИЈА НЕ ЗАНИМА СРБЕ!

За 27 година постојања Републике Српске, српски народ тежи да одбрани и сачува нашу најсветију тековину Републику Српску и спречи њено утапање у унитарну БиХ, по Алиној исламској декларацији. Уместо да изграђујемо Републику Српску по мери српског народа, бавимо се економијом и подижемо животни стандард на ниво што ближе европском, ми се бавимо безбедносним проблемима које нам намеће болесна мржња бошњачког руководства према Републици Српској и Српском народу.
Много је оних који руше Републику Српску а ми ћемо, по ко зна који пут, навести само неке, почев од обавештајних служби МИ-6 и ЦИА-е, енглеске и америчке амбасаде у Сарајеву, преко корумпираних високих представника у БиХ до њихових сатрапа у лику министара из редова српског народа (Шаровића, Мектића и Црндака) и лидера опозиционих странака СДС Говедарице и ПДП Бореновића. Наши вајни Срби, као и Бошњаци морају одмах дати оставке и одрећи се министарских фотеља у Савјету министара и преузети мандате посланика зашта су и добили поверење народа.
Предсједништво БиХ је конституисано али не функционише. Чланови представништва „из редова бошњачког народа“, Комшић и Џаферовић воде проводе политику подела, а не суживота и блокирају функционисање институција властите земље. За њих не постаје ни закони ни устав. Комшић жели да „угура“ Републику Српску у НАТО пакт мимо воље српског народа и тражи да савет министара под „диригентском полицом“ Дениса Звиздића са српским потурицама врши технички мандат наредне четири године. Просто незамисливо да је тренутно предсједник чланова колегија Представничког дома господин Звидић, а и уједно предсједник Савјета министара. Ако неко има заблуду да је државна заједница БиХ мјесто гдје су цивилизацијске норме постулати живљења, мора да се запита шта је са њим самим.
Уставни суд и ВСТС је посебна, наметнута прича српском народу. Тужиоци и судије вероватно раде по томе ко им више плати. Неко је већ написао, да СДА уз свесрдну помоћ ОБА-е „сређује“ стање у ВСТС и руши оне који нису по вољи СДА. Доказ да је све у рукама СДА је залагање за избор главног тужиоца Муниба Халиловића, човека који је дисциплински процесиран јер је одбио да ради на предметима где су Срби жртве. СДА као судије, поставља оне који су обављали дужности судија у злочиначкој армији БиХ. Отуда и ослобађајуће пресуде децоубице и крвника Насера Орића, и театрално привођење Атифа Дудаковића и много других мање познатих злочинаца. Они не желе ефикансо судство и тужилаштво већ да им оно служи за обрачун са политичким противницима и да буде под контролом СДА.
За лидере СДС и ПДП нема помоћи јер њих не прихвата велики број њихових чланова и одбора који препознаје ове процесе, што, нажалост, води распаду и нестанку опозиције. Они не признају пораз на октобарским изборима и још увек „траже правду за Давида“, заједно са енглеском и америчком амбасадом, жутим прслуцима и шта више не, умјесто да направе озбиљну анализу свог дјеловања. И овом приликом позивамо српске министре у савету министара уколико имају и трунку патриотизма да не раде оно што се неком свиђа већ по томе шта је у интересу српског народа. Деклеративно неприхватање МАП-а, а у суштини желећи, свјесно или несвјесно, да претворе Републику Српску у ”случај Финци”. Институције Републике Српске морају учинити све да врате изворни Дејтон у БиХ и врате отете надлежности Републици Српској. Наравно потребно је направити конкретне кораке у министарству финансија Републике Српске по питању фискалне политике, као и формирање министарства одбране Републике Српске и то искључиво по узору на одлуку Народне скупштине о ”Неутралности Републике Српске”. Ако Федерација БХ није за поштовање дејтонског споразума Република Српска јесте!

За „Част Отаџбине“
Одбор оснивача