АНТИСРПСКО НАСИЉЕ НЕЋЕ ПРОЋИ!

Патолошка мржња Изетбеговића и његове СДА, према свему што је српско и примјена ратних метода у управљању БХ државном заједницом, производе страх код једног броја Срба и од њих стварају одане вазале. Најочитији доказ томе је што бошњачка страна пет месеци од проведених избора није имплементирала изборне резултате, и формирала савјет министара БиХ. Наводно хоће ако Република Српска прихвати улазак БиХ у НАТО пакт.

У овоме им помажу њихови одани „вазали“, министри у савету министара у техничком мандату, из редова СДС и ПДП. Ко и како је дефинисао технички мандат? Да ти министри имају морала, (не би били вазали) и дали би оставку на своје функције и тиме помогли свом народу и својој држави. Садашње руководство СДС је одбило и позив председавајућег представништва БиХ Милорада Додика да се договоре са другим српским странкама о јединственом наступу и учешћу у формирању власти на нивоу БиХ. Разлог је највероватније што нису добили сагласност од својих ментора! Другостепена пресуда Хашког суда за ратне злочине, првом председнику Републике Српске, доктору Радовану Караџићу, ће им дати елан за још веће сатанизовање српског народа и њихове упорне захтеве за укидање Републике Српске као геноцидне творевине. Њихов крајњи циљ је стварање унитарне БиХ по Алијиној „исламској декларацији“. Они то раде методички плански пуних тридесет година. Сада траже и добијају пресуде корумпираног уставног суда БиХ о забрани 9. јануара – Дана Републике и траже промену имена Републике Српске, тако да уз ОБА-у и СИПУ, корумпирано судство и тужилаштво БиХ и одане српске министре у савету министра БиХ, како би одузели преостале надлежности Републике Српске.

Ово не ради бошњачка власт самостално већ, наравно, уз свесрдну организацијску и финансијску помоћ западних обавештајних служби и њихових дугогодишњих ментора. Шетње и протести су њихов сценариј за рушење непослушних влада. По њима цео Балкан треба бити у саставу НАТО пакта и спречити сваки контакт са Руском Федерацијом и Народном Републиком Кином.

Република Српска треба бити спремна за борбу против плаћених демонстраната, јер још увек није ништа готово. Они ће то поново оживети када то њима буде потребно. Сада је то актуелно у Србији и Срби из Републике Српске не смеју да праве проблеме држави Србији већ да јој помогнемо да победи западно европске плаћенике, антидржавне и антисрпске демонстарције, сачува Косово и из свега изађе целовита и јача. Што је јача Србија, јача је и Република Српска. Морамо знати сви, да није било Србије не би било ни Републике Српске и ако поразе Србију, поразит ће и Републику Српску.

Власти Републике Српске су дуго заговарале повратак на изворни Дејтон што се показало илузорно. Све ове године смо се непрестано бранили, а то и сада чинимо, од одлука корумпираног уставног суда БиХ. СДА и Изетбеговић се заклињу да су највећи браниоци БиХ, а у ствари они су највећи њени рушиоци. Они морају знати да Срби никад и ни по којој цени неће прихватити унитарну БиХ као што је нису прихватили ни 1992.године. Ми нисмо за рат али ни за мир какав нам нуде Изетбеговић и СДА. Ми нисмо за рат али смо за миран разлаз јер овакав суживот доноси штету и безнађе за сва три народа у БиХ.

Предлажемо решење за миран разлаз а то решење је референдум и то одмах. Изетбеговић прети ратом уколико дође до референдума. Зато власти Републике Српске требају донети потребне скупштинске одлуке и извршити друге припреме за самосталну егзистенцију Републике и морају учинити све да Српска буде спремна да очува своју независност од неразумних одлука Изетбеговића, СДА и радикалних елемената у БиХ.

Морају сви Срби показати снагу и јединство у борби за праведно решење српског националног питања!

За „Част Отаџбине“
Одбор оснивача