ПРЕСТАНАК ПОЛИТИЧКОГ УЦЈЕЊИВАЊА, ОДМАХ!

Бескурпулозност бошњачке квази елите уз садејство вазалске клике пријети да произведе највећу кризу у БиХ од 1991 године. Да ли Срби заиста морају да учествују у бламажи од државе, гдје је право и правда у свим својим елиментима погажено?

Та иста бошњачка квази елита је у задњих тридест година убијала свој народ и креирала разноразне случајеве по принципу „лажних застава” и готово увијек уз помоћ ино ментора и њихових машинерија долазила до жељених резултата. Вршила етничка чишћења и умјешно оптуживала друге две стране у ратном сукобу. Такву праксу је наставила и после рата са Судовима који су продужена рука екстремног политичког исламског фундаметализма. Како објаснити терминологију у коме се сви страдали муслимани називају шехидима, јер шехид је у исламском свијету жртва и уједно титула која се даје муслиманима који изгубе живот испуњавајући религијске заповјести или током рата за религију. Како је могуће да никоме не смета вокабулар бошњачке квази елите, тј. говор мржње и распиривање вјерске и националне мржње? Наравно као и у другим стварима државна заједница има незамисливу надградњу, јер је један озбиљан број оних које називају шехидима, страдао од својин надређених, као непослушан, недисциплинован члан исламске заједнице по рецепту ”Алијине деклерације” или као неко кој је извршио најтежа кривична дијела за њихов рачун.

Ко жели величину он мора радити за њу, па слиједи ко жели снажну и самосталну Републику Српску мора да ради сврсисходне ствари узимајући све елементе из њене прошлости, а не водити безидејне расправе да ли ће недеља бити радна или не. Ако се не варамо то утврђује тржиште или не!? Шта рећи за вазале који су направили план дјеловања унутар државне заједнице, по коме треба да се нађемо под небеским сводом НАТО савеза. Под исто оно небо са којег смо засути касетним бомбама и бомбама са осиромашиним уранијума истог тог савеза. Какви су мозгови потребни за спровођење политике нестанка сопственог народа или до када то мисле радити? Било је и прије позива за представљање послушника кроз одржавања наводног предавања у Пентагону, али готово да се нико није усудио на такав корак до генијалца Мектића. Да ли је то снага из које се креирају могућности да они који су за задње изборе били свим силама против Додика и Цвијановићке, па тако редом, постају незамјењиви кадрови у многим позицијама по дубини државне инфраструктуре.

Изетбеговићима је било довољно да имају Пејановића, Лазовића, Дивљака…или Говедарцу, Шаровића, Мектића како би уцјењивали Србе који су рођени и понесно живе на огњиштиам својих предака. Оне који у овом времену постају ендемска врста која показује дио људскости и толерише примитвност и међународне заједнице и острашћених фашиозидних политичара који сматрају да Срби треба да нестану из БХ државне заједнице, која своје еволуције треба да заврши са називом Исламска Република Босна. Јер по сарајевској чаршији су сви Срби нешто пара, док је сасвим легално да кадрови АИД-а креирају дневно друштвено политичка дешавања унутар региона. Само је њима који су "легалисти” могло пасти на памет да Џаферовића, који је био задужен за прихват Исилових ратника у Европу, поставе за члана Предсједништва. Добро би било да неко направи анализу где су и шта ради кадрови АИДА из периода 1992. до 1998., данас и да то презентује јавности. Коначно би тада схватили ко је и како, и пара и нелегалан и ко ради за не дај Боже, унитарну Босну и против Међународног мировног споразума.

Илузорно је сваки дан објашњавати да сваки наш потез од 1992. године до данас је законски утемељен и да нисмо ништа и никада урадили на штету других. Неко би рекао да је можда у времену искривљених вриједности неопходно кренути супротним путем. Напротив, због националног опстанка Народна Скупштина Републике Српске треба да донесе сет закона по хитној процедури који би обухватили све одузете надлежности Републике Српске и вратити их искључиво на основу Дејтоског споразума. Док траје усвајање тих закона, потребно је аутомастки одреаговати по питању ПДВ-а, тј. отворити рачун који би био под контролом Владе Републике Српске, блокирати уплату МТЕЛ-а некој измишљеној агенцији, која неуставно дјелује и тако редом до коначног разлаза од идеологије која је све само не цивилизацијска тековина нормалног друштва. Потребно је да престанемо бити таоци примитивних уцјена и вратимо се нормалном живљењу, а то ћемо једино моћи ако будемо живили у националној држави српског народа.

”Док сте под тиранијом, домаћом или страном, како имати отаџбину? Отаџбина је ствар човјека, а не роба”. Како нисмо робови, донесимо одлуке које ће прекинути бошњачку стратегију нашег нестанка.

За „Част Отаџбине“
Одбор оснивача