Државна заједница БиХ је штетна за сва три народа

Политички притисци САД, Енглеске и Немачке на српски народ се интезивирају, по старом и испробаном рецепту. Прво, треба Србе окривити за све и свашта а онда их економским санкцијама и претњама ратом, натерати да прихвате све што се од њих тражи. Оптужују и терају Србе у Републици Српској, да признају геноцид који нису починили, па чак ако кажу да то није био геноцид, зато да буду кажњени. Геноцид није погибија око 3000 бораца бошњачке 28. дивизије у покушају пробоја према Тузли и Сарајеву, али је геноцид уништење скоро целог индијанског народа, огромне жртве цивилног становништва у Вијетнаму, милиони жртава у логорима смрти широм Европе у Другом светском рату, као и страдања арапског народа у процесима успостављања западне демократије. Срби никад нису били геноцидан народ и увек су били на страни оних који су се борили за праведне циљеве.

Отимају Србији четвртину територије из „хуманих разлога“, подржавајући Шиптаре да протерају и оно мало Срба што је остало на Косову, подржавају трансформацију злочиначке УЧК у ткз. восјку Косова, и ћуте на очигледно стварање Велике Албаније. Каква је држава која добровољно неком поклања четвртину своје територије, што садашња власт никада неће учинити и убеђени смо да неће дозволити понижење српског народа.

Позив Денису Звиздићу председавајућем савета министра у техничком мандату, да присуствује самиту у Берлину, а не председавајућег представништва БиХ господина Додика говори о дволичности бошњачких ментора. Звиздић у својој изјави каже да се границе БиХ не могу мењати и да Република Српска не може напустити државну заједницу БиХ, а Косово и Метохија, јужна српска покрајина, може у састав Велике Албаније. Оптужио је Србију да је крива за рат у БиХ. „Вероватно је Србија“ организовала убиство српског свата и написала исламску декларацију, а Звиздићу, очито, није јача страна познавање историје или му је циљ ревидирање истине.

Бакир Изетбеговић каже „за рат у БиХ су шансе мале, али није немогућ“. Пресуда првом председнику Републике Српске, господину Радовану Караџићу, и пресуда корумпираног уставног суда БиХ у вези 9. јануара дали су му подстрека да Републику Српску окарактерише као узрок свих криза у БиХ и наравно, поново нападне МУП РС и резервни састав МУП-а. Он каже да се састав министара неће формирати све док Република Српска не пристане на улазак у злочиначки НАТО пакт, без обзира што је прошло више од седам месеци од одржаних избора. Европи не смета што нису имплементирани изборни резултати, а по својој прилици, трајаће све док им овакав састав савета министара у техничком мандату буде потребан.

Рат у БиХ неће изазвати Срби, а ако рата буде било, изазват ће га Бакир Изетбеговић и његов СДА. Страх и напетост у државој заједници у БиХ изазива Изетбеговић убрзаном производњом наоружања и муниције, како сам каже, „за злу не требало“, довођењем на чело генерал-штаба војске БиХ, ратног команданта и стално понављање претње да се Република Српска без рата не може одвојити од БиХ. Питамо се, по ко зна који пут, чему онда служи оваква „држава“? Бескорисна је за сва три народа државне заједнице БиХ. Она само служи страним обавештајним службама, да могу кад хоће, да изазову хаос. Пошто је БиХ већ подељена заједница, предлажемо, раздруживање мирним путем, изјашњавањем на референдуму, уз учешће међународне заједнице.

За „Част Отаџбине“
Одбор оснивача