СРБИ МОРАЈУ ИЗДРЖАТИ НАПАДЕ

Последњих дана је постало модерно нападати српски наорд, за све и свашта. Мјесец јули је изузетно погодан да се Срби због дешавања у Сребреници 1999. године, прогласе за геноцидан народ. Срећа је што у Савјету безбједности Ун имамо освједочене пријатеље, а пре свих Руску Федерацију, која је улажући вето, спријечила изгласавање енглеске декларације о „геноциду“ у Сребреници. Њихов крајњи циљ је да се Република Српска прогласи за геноцидну творевину и да се интегрише у унитарну БиХ. Харадинај, Тачи, Пацоли, Весељи и остала клика злочинаца која управља ткз. „државом Косово“, видећи да је профитабилно сатанизовати Србе, свакодневно изјављујући да су Срби над Шиптарима извршили геноцид 1999. године, а притом заборављају преко 200 хиљада протјераних Срба са Косова уз помоћ злочиначког НАТО пакта. Имајући у виду безочност у пласирању лажи о српском народу, можда ће једног дана осванути вијест, да су Срби направили геноцид над Индијанцима, у Јапану, Вијетнаму, или над Јеврејима у 2. Светском рату. Могуће је да оптуже Србе за злочине у Ираку, Либији и Сирији или „разарању С.Р. Југославије“

Злочине и геноциде су правиле и праве искључиво некадашње водеће колонијалне силе САД, Енглеска, Њемачка и Француска, а данас су водеће силе злочиначког НАТО пакта. Главни разлог су рудна богатства поробљених држава, неопходна за њихов привредни развој и експлоатација радне снаге. НАТО је помогао проусташкој влади туђмана, да из Хрватске протјера преко двесто хиљада Срба. Србији су отели четвртину територије и њену аутономну покрајину Косово и Метохију, предали у руке шиптарским злочиначким и нарко клановима, створили квази „државу Косово“ и на светој српској земљи, у Урошевцу направили највећу НАТО базу у Европи. Суштина свих напада на Србију и Републику Српску, јесте да Србија призна независност Косова а да Република Српска прихвати улазак БиХ у НАТО пакт, ревизију „Дејтонског споразума“ и утапање у унитарну БиХ.

Њима не одговарају јаке српске државе и предсејдници који не извршавају њихове налоге и жеље. За рушење непослушних предсједника и држава, велике западне силе и НАТО пакт имају разрађене методе како то раде. Прво ударају на економијуи урушавају је разним санкцијама, дајући и истовремено пуну подршку социјалним немирима незадовољног народа. У овим активностима финансирају и притискају опозицију да изазива уличне нереде и да се сукобљава са полицијом и војском. Фабриковањем афера и лажи нападају предсједнике држава и чланове њихових породица и сарадника с циљем да их принуде да испуне њихове захтјеве.

Србија као суверена држава има веће могућности да се одупре спољним и унутрашњим притисцима. Република Српска је у тежем положају и мора се бранити српским јединством и саборношћу, ослањајући се на Србију, Русију и Кину.

Република Српска је створена у вртлогу рата српским јединством. Једина политичка странка у рату за све Србе, је била Република Српска. Највећи непријатељ Републици Српској је нејединство народа и неслога политичких странака по питању виталних интереса Републике Српске. Зато, НС РС мора донијети скупштинску одлуку, дефинисати који су то витални интереси Републике Српске и како их бранити. Скупштинска одлука мора бити свето писмо за све посланике позиције и опозиције. Не би смијела да се више у скупштини понови острашћеност, некултура и неваспитаност посланика бруцоша Станивуковића, Тривићке и Вукановића којима и није мијесто у том високом дому већ у плаћеном клубу трачара. По питању виталних интереса, Републике Српске не може бити прегласавања. Једна од скупштинских одлука о виталном интересу Републике Српске, мора бити одлука орасписивању референдума о независности Републике Српске.

За „Част Отаџбине“
Одбор оснивача