ИСЛАМСКА ДРЖАВА РАТНИ И ПОРАТНИ ЦИЉ БОШЊАКА

Бакир Изетбеговић и његов рахметли бабо имају генетски проблем, јер обожавају да праве декларације о устројству уннитарне БиХ. Алија је творац Исламске а Бакир Програмске декларације СДА, чији је основни циљ рушење Републике Српске и стварање унитарне БиХ. Алијина исламска декларација је изазвала рат у БиХ, а Бакирова Програмска декларација ствара ратну психозу да би изнудио укидање Дејтонске БиХ и Републике Српске. СДА и Бакир не формирају власт на нивоу БиХ, фолирантски условљавају Републику Српску да прихвати улазак у НАТО пакт, не поштује резолуцију о бројности народа. Хоће да мења устав и организује власт у државној заједници БиХ у три нивоа, и све предузима да дестабилизује државну заједницу БХ, до те мјере да пуца по свим шавовима.

Бакир окривљује српску страну да руши БиХ а у ствари, он све ради да Дејтонску БиХ претвори у унитарну државу, где би српски и хрватски народ били грађани другог рода. Није нам јасно чиме он прети Републици Српској, позивајући се на 1994. годину. Бакире, немој да те завара и улије лажну снагу оно мало ратних материјалних средстава које си расподјелио по Федерацији БХ, групица „српских министара“ у Сарајеву, подршка садашњег високог представника у БиХ и ОХР-а и бошњачка компонента у ОС БиХ са паравојним формацијама, јер можеш тако изгубити оно што си добио за зеленим столом. Овог пута не би имао авио подршку НАТО пакта, јер због твоје болесне опсесије инитарном БХ, НАТО неће ући у рат са другим силама у свету. Због „ваше војничке снаге“ у Дејтону сте добили 25% територије коју су контролисали Срби цјело вријеме рата. Срби су пристали на то, само да би се успоставио мир у БиХ. Дестабилизацију БиХ врши СДА и њен лидер, а не СНСД и господин Додик. Бакире, ако се овај пут одлучиш за ратну опцију нико те неће моћи одбранити. Одговор Срба и Хрвата у БиХ на Бакирову декларацију, мора бити јасан и свеобухватан.

Ми подржавамо предлог, да се уместо Дејтонске БиХ, успоставе Република Српска и Федерација БХ, те да се препустити констутивним народима да имају своје државе и да сами креирају своју судбину. Треба бити захвалан Бакиру и СДА на декларацији, којом су свим Србима, отоврили очи да би схватили шта су њихове праве намјере по питању устројства БиХ, поготво због дјела политичара Републике Српске који подржавају политику СДА. Јединство цијелог српског корпуса које већ дужи времнски период заговара предсједник Додик, овога момента не смије бити упитно!

За „Част Отаџбине“
Одбор оснивача