СРПСКА САМОСТАЛНО ФУНКЦИОНИШЕ!

Лидери конзервативне бошњачке странке СДА Изетбеговић, Џеферовић и њихови вазали Комшић, Шаровић, Бореновић и Мектић отворено и свакодневно етикетирају господина Милорада Додика као главног кривца што није формирана власт на нивоу БиХ и оптужују га да је он извор блокаде и опструкције. Незаобилазне су и оптужбе на Србију због, наводног, мијешања у унутрашње ствари квази државе БиХ и на ”малигни” утицај Руске Федерације на Републику Српску. Свакодневни су позиви и вапаји Америци, Енглеској и ЕУ да према Србима појачају утуцај јер свако оклијевање, по њима, охрабрује ретроградне снаге које не мисле добро БиХ. Највећа опасност Дејтонској БиХ је мржња и лицемерје Изетбеговићеве политике према Србима и Републици Српској. Он је тај који спријечава формирање власти на нивоу БиХ, уцјеном Срба са уласком Бих у НАТО пакт. Изетбеговићу ти знаш да то Срби никада неће прихватити, и ти си тај који руши Дејтонску БиХ.

Прошло је више од годину дана од одржаних избора а још није имплементирана изборна воља народа. Шаровић „српски“ министар трговине у техничком мандату предлаже „да се искористе све методе за формирање власти на нивоу БиХ, ако је потребно, да се промене изборни резултати.“ Уместо да српски министри напусте садашње функције и присиле Изетбеговића да се формира власт на нивоу БиХ, додворавање „српских министара“ Сарајевској чаршији води директно у издају и криминал. Најновија Изетбеговићева изјава у вези животног дјела његовог оца, гласи: „Алија је бранио вјеру јер је ислам био на маргинама, он је бранио бошњачки народ, али и БиХ нацију. Алија је лидер и мислилац који је и те како жив, снимају се о њему филмови, серије, његове књиге се читају и те како је жив“. Из овога видимо да Бакир нема никакав отклон према бабовој „исламској декларацији“ и да је ово покушај рехабилитације Алијине политике. Што је мислио Алија, мисли нам и Бакир. Што прије бошњачки лидери схвате да се свијет драстично промјенио после Алијине владавине и његове сарадње са Клинтоновом криминогеном администрацијом, то је боље по све у БиХ. Наравно да не постоје у српском и хрватском народу они, који такође подржавају начела ”ИСЛАМСКЕ ДЕКЛАРАЦИЈЕ” под плаштом грађанске државе, не би била могућа ни оволика количина мржње, ни амбиције за ”исламску државу” на сред Балкана.

У свим досадашњим кризама власти у БиХ као и у овој сада, Република Српска је доказала да може самостално функционисати. Захваљујући подршци лидера неких светских сила, Република Српска иде крупним корацима напријед. Ово се могло видети кроз присуство господина Додика на самиту покрета несврстаних у Бакуу, гдје је имао велики број билетаралних сусрета са предсједницима, потпредсједницима и министрима спољних послова Ирана, Кубе, Венецуеле, Индије, Турске и Египта.

Власт Републике Српске се треба и даље приоритетно ангажовати на унапређење економије земље и унутар српском јединству. Како се приближавају локални избори, тако су почела и прва гурања и подметања ради бољег позиционирања. Апелујемо на све парламентарне странке да воде рачуна о моралним квалитетима кадрова које предлажу, да стану на пут разним мутикашама и лоповима и да се, што је могуће више, ослањају на младе, доказане и патриотски оријентисане кадрове. Република Српска се брани високим стандардом живота, српским јединством и саборношћу.

За „Част Отаџбине“
Одбор оснивача