Државотворни састанак

После заједничке конференцији за новинаре предсједника Србије господина Вучића и предсједника РС Додика сваки Србин је осетио растерећење, доживио мир за себе и своју породицу у овом тешком, турбулентном и несигурном времену.

Демонстрирали су слогу и јединство које нам је неопходно у мору изазова и тешких одговора. Промовисали су значај информисања о догађајима у обје државе. Посебно смо поносни на њихову мудру, храбру, праведну и слободарску политику без угрожавања било кога. Поздравимо и подржимо њихову саборност и слогу и као сјеме добра сијмо га свугдје гдје живи наш народ. Свако ко је добронамјерно и пажљиво саслушао њихову конференцију сватио је да они живе у свом народу и да добро познају свој народ. Они знају гдје црвена линија пуца и шта им не би опростили, а знају и то гдје им народ неће замјерати у вођењу политике. Та црвена линија код Срба је јасно видљива и недозвољава ником да их хапси, понижава узима слободу, право и правду. Они знају да је њихов народ слободарски народ и да ту нема калкулација, а све остало је подложно договору и толеранцији са свима. Та спознаја свог народа дуго ће им омогућавати да воде свој народ и своје државе. Одступање од тих ставова коштало је и „жуте“ и Србију, а исто то доживљава и СДС у Републици Српска да им народ окрене леђа у неповрат,јер никаква колаборација са Бакиром и „омиљеним“ амбасадорима и никакав новац не може их одржати у политици јер српски народ у својим генима и наслеђу предака носи дух слободарства и правде што је често даровао својом борбом и другим народима и комшијама.

Сигурни смо да наши предсједници искаљени у политици и да ће сагледавањем наших мана и слабости који су нам наши непријатељи и глобалисти користили да би нас понижавали, убијали и сврставали у грађане другог реда без права и правде неће више дозволити и да ће изнаћи најбоља решења за просперитет нашег народа у сваком погледу. Сигурни смо да ће се и амбасадори вратити у оквире свог рада и престати се мешати у основна људска права.

Одбор оснивача
Удружење „ЧАСТ ОТАЏБИНЕ“