САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ ПОВОДОМ ПРЕСУДЕ ХАШКОГ ТРИБУНАЛА ГЕНЕРАЛУ РАТКУ МЛАДИЋУ

Како је опште познато да у креираним ситуацијама, где је основни циљ напад на институције Репблике Српске, Србије и њихову стабилност, кључне ствари се дешавају по унапријед зацртаном плану . Заказано изрицање првостепене пресуде генералу Ратку Младићу, мимо икаквих цивилизацијских норми у суду без права и правде, који је формиран искључиво због суђења часним српским борцима, официрима и руководиоцима, само је још један покушај унижавања славног српског војника.

Хашки трибунал као Суд неправде је исто тако имао за циљ да ослободи многе злочинце који су убијали и масакрирали српску нејач, јер српске жртве не заслужују ни најмању правду. Рецепт дјеловања је написан као узорак како ће „мали трибунали“ у Сарајеву, Београду и Приштини наставити започети посао уништавања слободарског духа јединог државотворног народа на Балкану, са циљем претварања правдољубивог народа у послшне слуге. Са сигурношћу тврдимо да је дјеловање ових и оваквих судова освета Нато пакта и Америке само зато што нису били у стању да нас војнички поразе. Зато имамо потребу да јавно кажемо Комаданту да наше окупљање широм српске земље има за циљ да сви заједно будемо и са њим и са његовом породицом и искажемо солидарност јер смо свијесни да никада нисте водили рачуна о себи, већ о нама и нашем општем добру. Поносно стојећи на бранику отаџбине и на челу славне војеске у најтежим тренутцима, која није дозволила погром и прогон са вјечних огњишта, је слика која ће за вијек вијекова остати за будућа поколења и за нас саме, без обзира на хладно ратовски инквизицијски суд у Хагу и њихове планове.

Нека ова пресуда буде позив на државотворност, јединство и саборност и уједно позив на жртвовање у борби за опстанка Српске и Србије. Генералова судбина као и свих осуђених и утамничених Срба за све патриотске снаге представља распеће праведника и обавезу за будућа времена.

Одбор оснивача
„ЧАСТ ОТАЏБИНЕ“