ПРИВИЂАЊЕ „КВАЗИ“ МИНИСТРА У ЦИЉУ ДЕСТАБИЛИЗАЦИЈЕ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Да није смешно било би жалосно које БХ министар безбедности! Поставља се питање ко даје информације које имају за циљ дестабилизацију Српске? Руководиоци МУП-а Републике Српске реагује на појаве паравојске и не сликају се пред тв камерама тарбуњајући којешта, као квази БХ министар безбједности.

Неконтролисане лажи изазивају санкцију у складу са законом, па би у свакој нормалоној државној заједници министар био под утицајем одређених санкција ако лаже, без обзира на жељени ниво међународног интервеционизма. Наравно ми смо видјели да у државној заједници немогућег живљења је све могуће и дозвољено, нарочито против Срба! За разлику од елите из СДС веома добро читамо између редова, па нам је јасно да пројектни задатак у коме су Мектић и Савчић главни кандидати за наступајућу изборну трку. Све врсте планираног дјеловања на Србе или на „мале Русе“ како појединци говоре и пишу како би показали како нас треба што пре истрјебити, није могуће без подјела унутар српског корпуса..

Тако за оне који никада нису волели да читају, као што је квази министар, објаснит ћемо следеће. Добротвор, доброчинитељ и слично су ријечи у српском језику које никада нису значиле лопов, криминалац или не дај Боже паравојник. Зато је невјероватно да неко људе које се искључиво баве доброчинством и носе мајице са крстом, покушава да разједини и онемогући да и даље помажу српској дјеци. Још када изразе поштовње према нашој историји и славној српској војсци, а поред тога поштују предсједника Додика и поштују оно што је Русија са Путином урадила за српски народ, неминовно је поменуте процесуирати и ако ништа спречити их у даљем човекољубљу. Пожељно је да све оне који су имали икакву врсту контакта са њима такође процесуирати и ставити их у фамозни Удружени злочиначки подухват. Да ли је потребно да се неко пита зашто то ради Мектић са својом свитом? Њима би сада добро дошле „Маркале и Сребреница“ како би срушили пресједника Додика и сатанизовали Републику Српска. Да ли вам је пало на памет да случајно пронађете особе које су покушале ликвидацију предсједника Вучића у Сребреници? Да ли ваши податци говоре како је „СРБСКУ ЧАСТ“ лично Путин довео у Бању Луку? Бакир и Драган имају изузетно високо мишљење о себи када вјерују да се велика Русија бакће са прављењем паравојске. Оно што се треба учити од Русије је борба против тероризма, коју по свему судећи „јарани“ не виде. Наравно „квази“ ликовима ћемо рећи да веома добро препознајемо њихов главни циљ, а то је убијање сваке врсте патриотизма, уз помоћ застрашивања, хапшења и пресуда. Логично је питање зашто вам баш сада толико сметају љуи који нису у вашој политичкој причи, да их планирате хапсити?! Да ли мислите да ћете похапсити све оне које вам могу без пардона рећи, ко сте и шта сте? Нама је такође јасно да било које орагнизовање Срба, па макар и добротворно није прихватљиво за непријатеље српског народа.

Морамо поновити по ко зна који пут да је циљ међународног интервенционизма нестанак Срба са ових простора, а не никакав лијепи заједнички живот различитих етничких заједница, наравно са циљем престанка духовних веза са православном Русијом. Насупрот реализацији оваквих процеса, као нико до сада, стоји политика пресједника Додика.

Зато желимо да кажемо да ћемо наставити нашу борбу за наш народ и за нашу дјецу, не зарезујући превјернике ни два посто. Ветерани, потомци ветерана „СРБСКА ЧАСТ“ само напред, јаче и боље! Ми смо сви већ гинули за српске трајне вриједности и овај дио живота је само дар од Бога да имамо прилику да још нешто дамо. Наше претензије нису да имамо материјалну корист, као господи из Савеза за промјене, већ да часно корачамо СВОЈИМ КОРАКОМ И МИСЛИМО НА ОТАЏБИНУ! Да не буде забулуда нама не треба никаква паравојска, ми ћемо легалним путем вратити Војску Републике Српске која је сатавни дио Дејтонског споразума.

Одбор оснивача
„ЧАСТ ОТАЏБИНЕ“