Спроведена истраживања од стране међународне заједнице и Савеза за промјене

Спроведена истраживања од стране међународне заједнице и Савеза за промјене о опредељењу гласача за предстојеће парламентарне изборе била је поразна и проузроковала панику код истих. Паника у руководству савеза довела их је до тога да самоубилачком политиком стављају сами себи омчу око врата. Такву врсту политике немају право да као заразу преносе на српски духовни народ и покушају да изазову самоубиство Републике Српске.

Осјећај политичке безизлазности код истих умножава разлоге зашто су пред политичким нестанком и повећава страх од српских обиљежја или српских институција. То је стање у коме се нађе сваки издајник када се нађе пред крстом као отпадник од свога народа. Када се потражи разлог за такво понашање готово уијек се препозна похлепа и страст за власти. Ђаво и превјерник су у сталном регрутовању својих следбеника јер лакше спроводе своју превару. Невjерни сатански запад на челу са Бакиром у Босни регрутују вође Савеза за примјене за своје следбенике уз обиље обећаних дарова. Господо Срби из заједничких органа БиХ, ако сте још Срби чупајте се из белосвјетских секти јер они желе српско нејединство и српску крв. Не пристатје на то, одрекните се од сотоне као на крштењу и Република ће бити вјечна и владаће мир и благостање. Сотонске агентуре маскиране у аналитичаре и геополитичаре и безбједоносне стручњаке у разним улогама позивамо да не заводе Србе у Републици Српској јер је тамо проливено много крви и положено много живота у којима су уживали ђаволи са запада. Да ли то њих промовишете? Просто је невјераватно како неки „српски“ професори, стручњаци за безбедност уче своје ђаке патриотизму. БН- телевизија је постала стјециште промотера домаћих слуга Бакира и запада, и центар за испирања мозгова српском народу. Посљедице по српски народ могу бити непоправљиве. Господине Савчићу ако си се приклонио пороцима и материјалним вредностима немаш право да заводиш и будеш на челу ратника који су ратовали за крст часни и слободу златну, а поготово да дезертерска сека перса подно Леотара, коју сваки частан Србин презире буде твој правобранилац. Не сањај улицу и не играј се сабором и злоупотребом челних људи у Републици Српској. Мектићу бој се својих тренера и прикривања атентатора на Вучића, маскирање Мудерисових активности и његових присталица. Да ли се стидиш негирања пресједника Вучића око твога захтјева за хапшењем твог пресједника и срамној инсинуацији о умјешаности Братске Русије у организовању српских параформација који од оружја имају мајицу са крстом.

Господине Говедарица уз садејство неморалне Пандурвићке, сујетног Босића, Британског сарадника Чавића и пребогатог уцјењеног Шаровића нарушили сте јединство српског народа и здраву опозицију која је неопходна за напредак сваке друштвене заједнице. Нико не прави никакве спискове, Ви се сами сврставате и остављате трагове нечовјештва. Људима који су изазивали лустрације својих странака потребни су љекари и психолози да их спасе. Никакве параформације наоружане српским обележјима нису за вас опасност већ ви сами себи. Ипак не играјте се народом , саборима, не планирајте тргове и улице за изабрана мјеста већ гласачке кутије. Радујмо се напретку и јачању Српске са Србијом под руководством Вучића и у сваком погледу братском односу према Русији.

Одбор оснивача
„ЧАСТ ОТАЏБИНЕ“