СРПСКА ЈЕ ВЈЕЧНА И ПЕРСПЕКТИВНА!

Да ли је баш потребно имати свакодневно испирање мозга у коме се претендује да се Срби, као у фашистичкој Њемачкој или НДХ, прикажу као грађани другог реда. Принцип двоструких стандарда увјек је доводио до разних манипулација или конфликата у којима су они који су бескурпулозно лагали и почињали сукобе ниског интезитета били у вјечној предности.

Зашто је проблем рећи да политику коју води Изетбеговић и његови следбеници у континуитету од 1991 године, воде политику по начелима Исламске декларације и стварању унитарне Босне по шеријатским законима. Забрињавајуће је, све што Бакир ради у остваривању тих циљева, а политичари из Савеза за промене на одређен начин својим дјеловањем то релаксирају и све то сврставају у неке безопасне активности. Која врста права је у питању када Бакир Изетбеговић има ексклузивитет да прича о интегритету БиХ. Територија која је па готово омеђена границама бише Социјалистичке Републике БиХ, је по међународном праву државна заједница два ентитета. Један ентитет је Република Српска, а други Босанскохерцеговачка федерација. Сви Срби или бар већина је сагласна са тим и то је „Дејтон“, ни мање ни више. Поставља се питање ко није?! Па наравно, Бошњаци, јер они чување интегритета поистовјећују са нестанком Републике Српске. Они чак нису у стању да изговоре Република Српска, они говоре мањи ентитет, РС и геноцидна творевина. Да ли мислите да то нас не вријеђа, без обзира што вјешто такве приче завршавају са тежњом о тобоже европском путу и плановима који су искључиво везани само за бошњачке тежње за унитарну исламску државу у срцу Европе.

Да ли некоме нормалном могу сметати два аутопута на релацији Београд-Сарајево? Наравно да не. Међутим поставља се питање зашто смета да се прави аутопут Приједор- Б.Лука-Добој-Модрича-Шамац-Бч-БН-Угљевик-Зв-Ро-Фоча-Гацко-Требиње, са укрштањем две, три брзе цесте или аутопута, како би и Срби добили осјећај да нису грађани другог реда. Да ли можда због реализације дијела овога аутопута није дошло до прављења разних листа. Креирању спискова ове или оне врсте су ужа спцијалност микро дјеловања специјалног рата који је у пуном јеку на Балкану. Наравно због недостака правне сигурности спискови и ширење лажних вијести су ефикасна субверзивна дјелатност која има за циљ дестабилизацију Српке. СзП тражећи заједнички пољопривредни регистар и заједнички број за ванредне ситуације је садејство у остваривању Изетбеговићевих циљева, јер дезинформишете свој народ, причајући о техничким питањима која су дефинисана Уставом Републике Српске. Поред тога омогућавате дијелу међународне заједницу несматено дјеловање за наш нестанак. Бакир Изетбеговић мора схватити, а и сви они који садјествују са њим, да његова истина није ни обавезујућа нити једина, нити је Босна и Херцеговина његова. Обавеза Уставног суда је да штити загарантова права свих грађана укључујићи и Србе, а не да спроводи одлуке СДА. Наравно сви унутар БХ државне заједнице, поготово правосудних органа, су дужни да поштују одлуке међународног суда, као што је рецимо пресуда Мектоуф-Дамјановић, а не када су само Бошњаци у питању и то приликом мајоризацији Хрвата. Компромис подразумјева давање обје стране у сукобу, а не да Срби кој су рођени у Српској буду агресори, док су Бошњаци једини домољуби. Нас вређа када не желите да и Срби имају право да воле своју земљу која је ту поред вас. Наша отаџбина је Српска!

Оно што је битно напоменути тамо гдје се проводи та ваша власт и ваше право Срби нестају са лица земље. Ваша теорија о великосрпској агресији на територији гдје је државноправни насљедник од Кнежевине Србије, Краљевине Србије, Краљевине Срба, Хрвата и Словенаца, Краљевине Југославије, ФНРЈ, СФРЈ, па до СРЈ увијек као држава имао Србе као већински народ тј. то су биле државе српског народа, па је стога правно неоджива, без обзира на било чију подршку.

У приватне посјете можете ићи где хоћете, али заставу државне заједнице на сто можете ставити само ако престављате исту у складу са Дејтонским споразумом, јер свака друга слика није легитимна. Бакирова шичарџијска калкулација неће проћи без обзира на његове дефиниције дестабилизацијских фактора на Балкану које пласира уз помоћ бјелосвјетских моћника и покушај представе у којој се он пита за све у БХ. Овом прилком потребно је све подсјетити да манир сајавских хаџија почесто се разбије о главу оних који се окупају у слаткоречивом мерхаметлуку.

Паравојне формације у Федерацији БХ , униформисане и наоружане, увјежбан за преузимање обавеза војске у датом моменту, се налазе под ингеренцијом СДА и Бакира Изетбеговића и стварно постоје широм Босне. Насупрот тога сви Ветерани РС су потписом БОРСа престали бити борци, па су их после умјесто заслуженог збрињавања од војника прогласили паравојником и за крај им је планирано да буду ратни злочинци. Само што су стали у строј да покажу како је код Срба дух Светосавља неуништив.

„Истине“ које је изрекао квази министар сигурности, о паравојним јединица у Српској, о одвођењу српске дјеце на обучавању у иностранству, о Ветеранима РС, су пласиране да створе ружну слику о Републици Српској и њеној бесперспекетивности, као и о њеном предсједнику. Зато предлжемо уредништву РТРС да појачају забавни прогорам са чешћим позивањем поменутог квази министра.

Одбор оснивача
„ЧАСТ ОТАЏБИНЕ“