Ратно хушкачке активности сарајевске чаршије не можемо оправдавати предизборним активностима

Слобода кретања и пра српског народа све је мање, унитарне исламске државе све више. Бошњачки народ не одступа од реализације постављених циљева стварања унитарне државе промовисане исламском декларацијом Алије Изетбеговића. Да такву државу не успоставе у грађанском рату спријечила је српска војска и народ уз велике жртве. На жалост у миру обриси Исламске унитарне државе све су видљивији. Трочлано предсједништво не функционише, спољна политика је усклађена са интересима бошњачког народа, уставни суд обесправљује српски народ и одузима надлежност Републици Српској. Тужилаштво и судови ослобађајући убице српског народа шаљу јасну поруку да је убијање „невјерника“ (Срба) дозвољено што је усвојено начело исламске државе. Све активности сарајевске чаршије које промовишу и пузећи успостављају унитарну БиХ, што политичари СзП правдају предизборном активности Бакира Изетбеговћа.

Српски корпус је разбијен, подијељен, дезорјентисан и без јединствених политичких циљева. СзП јача институцију БиХ кроз министарства Трговине, Спољних послова и Безбједности. Шаровић, Црнадак, Мектић и Перица Станић ударна су песница и узданица сарајевске чаршије у успостављању унитарне БиХ. Поново су Бошњаци у прве редове за остварење својих циљева избацили Србе јањичаре са старим турским пралом „унапређуј и кажњавај“. У СзП унитаризације БиХ укључени су судије и тужиоци високог судског и тужилачког савјета, као и судије и тужиоци судства и тужилаштва БиХ. Предсједник високог тужилачког савјета БиХ господин Тегелтија и даље не чини ништа да из судова и тужилашта елиминише ратне бошњачке судије и тужиоце. На жалост Срби судије граде каријере лојално спроводећи „правду“ Сарајева. Глуви су и нијеми на крике српских сужњева као и на вапај и сузе породица српских мученика. Господо упозорамо Вас да се рачуни неизбјежно полажу пред Богом и народом.

Срспки поличари претворили су се у нарикаче и нијеме посматраче урушавања Републике Српске а с њом слободе коју смо крваво платили. Господо Мектићу и Станићу одакле Вам да таквог убицу српског народа у лику Атифа Дудаковића пред очима јавности и породица његових мученика промовишете у штићену и уважену личност. Да ли се бојите бога и стидите својих потомака? Открите нам где је граница издаје и полтронства и која је цијена таквог понашања? Господо политички функционери заједничких органа БиХ умјесто јалових исплаканих и устаљених изјава позивамо Вас да кроз институције БиХ уз уважавање при надлежности Републике Српске изнађете решења и спријечите одузимање права српском народу и урушавање Републике Српске.

БН телевизију и њено уредништво позивамо да се врати објективном информисању и да престане са производњом и позивањем на нереде и вануставно дјеловање, а све у циљу рушења институција Републике Српске. Ваше понашање и медијско информисање одавно прелазе границе професионалног рада, што би за послиједицу требало да има разматрање надлежног тијела о забрани Вашег рада.

За „Част Отаџбине“
Одбор оснивача