Шта хоће западне силе , шта нас чека, ако нисмо јаки?

Очекивати је да империјалистичке хијене заинтересоване за дешавања на Балкану, а посебно Енглеска, појачају своје деструктивне активности и остваре своје вјековне тежње и преко Балкана изађу на Егејско море. На том путу им се испријечио дртжавотворни српски народ.

Зато је за очекивати велико вршљање обавјештајних агентура широм Србије и Републике СРПСКЕ. Њихов превсходни задатак ће бити да сруше, за њих непослушне и нелојалне предсједнике, Александра Вучића и Милорада Додика и да ослабе и подијеле власт која се „отела контроли“, како у Србији тако и у Републици СРПСКОЈ. По окончању овога посла, у плану им је имплементација својих послушника на позицију новосрпских лидерчића и циљ новоизабране власти би био увођење Србије и Републике СРПСКЕ у чланство омарженог НАТО-а и одрицање од војне неутралности, што би за посљедицу имало ставрање услова за слабљење „ малигног „ утицаја Руске федерације на православну браћу у Србији и Републици СРПСКОЈ.

Све ове активности треба гледати као увод за коначни обрачун запада са Руском федерацијом и православљем!

Они неће презати ни од физичке ликвидације оних који су им препрека за спровођење њихових хегемонистичких циљева.

Знају да Предсједника Додика, најпопуларнијег политичара на Балкану, треба срушити пре избора нечекајући октобар, јер ако то не ураде , неће бити дерогирања Републике СРПСКЕ, а знају да ће после октобарске побједе, члан Предсједништва БиХ – Милорад Додик , предузети све неопходне мјере за враћање овлашћења Републици СРПСКОЈ у складу са изворним Дејтонским споразумом.

Посљедња догађања у Републици СРПСКОЈ, посебно протести „Правда за Давида“ лидери СзП и високообразовани полицајац , тренутно на функицији министра безбједности БиХ, Мееектић, уз свесрдну помоћ „одлазећег у сиву зону“ Бакира и озлоглашеног „ црна кугла“ Осмице су искоришћени и злоупотребљени за покушај ширења хаоса широм Републике СРПСКЕ, по македонском сценарију.

Напад на министра МУП-а и само министраство тј, Владу Републике СРПСКЕ, је организован у циљу елиминисања изузетно важног фактора безбједности српског ентитета у климавој БиХ. Инспиратори обојених револуција, хапшења и ликвидација српских лидера у блиској прошлости а могућа су и у најскоријој будућности, су два опасна оперативца МИ-6, Џорџ Базби и Ентони Моктон. Они су на овим нашим просторима од 2000.-те године и недавно су отворили логистички и оперативни центар, с циљем рушења Републике СРПСКЕ. Ово је основни разлог обрачуна са Министраством унутрашњих послова Републике СРПСКЕ.

Пратили смо обиљежавање дана ратних јединица Зворничке бригаде и интервентне јединице „ Вукова са Дрине “ .

Била је импресивна слика видјети толики број бораца ВРС-а, из свих јединица широм Републике СРПСКЕ, како по пакленом дану на +35 у хладу, чекају свој ред да положе вијенце и цвијеће на централни споменик погинулим ослободиоцима у Зворнику. Посебно радује присуство великог броја младих људи, дјеце и омладине, који су присуствовали овом свечаном догађају. Сви смо били као један, као и 1992. године , једна застава – застава Републике СРПСКЕ.

У обраћању ратних комаданата централно мјесто је био позив на саборност и јединство српског народа и понос што смо зајадничким напором успијели створити Републику СРПСКУ. Истакнуто је да је наша највећа партија Република СРПСКА и да само ако она живи , српски народ може остваривати своја права. Бином је доминирао лого „ Република СРПСКА изнад свега “ и он мора бити уграђен као чип у нашу свијест, Република СРПСКА мора бити брањена и одбрањена под било каквим условима и по било коју цену.

За „Част Отаџбине“
Одбор оснивача