ПОЛИТИКА ДВОСТРУКИХ СТАНДАРДА

Дејтонски споразум као трајан документ, осим мира, није донео ништа добро Србима у БиХ.

ОХР, високи представник и Уставни суд у БиХ са страним судијама је развластио Републику Српску до голе коже. Срби су прихватили и бранили Дејтон ради мира у кући, а Бошњаци су стално тражили да се укине „геноцидна творевина” Република Српска и тиме покушали срушити темељ Дејтона.

САД и ЕУ су учинили све да изиграју српски народ и помагали Бошњацима стварање унитарне БиХ. Правдали су то изјавама да функционална држава не значи бити унитарна. САД и ЕУ су одлукама високог представника и бонским овлашћењима помагали Бошњацима у рушењу Републике Српске и стварању унитарне државе. Последњи високи представник В.Инцко, добро плаћени службеник ОХР,понаша се као окупаторски гувернер. Пун је мржње према Србима а апсолутно пристрасан према Бошњацима. Сваки његов извештај савету безбедности УН је био на штету српске стране. Његов последњи извештај је у највећем делу био извештај о Милораду Додику и његова жеља да га уклоне из политичког живота БиХ, уместо да сумира постигнуте резултате у протеклих двадесет и пет година.

Њега су подржали амбасадори неких западних земаља (САД, Енглеска, Немачка) где се види припремљен и јединствен став против Срба. Чуди нас да немачки амбасадор није научио из Немачке историје, да се Србима не може било шта наређивати.

В.Инцко је под великим утицајем Бакира и СДА, јер се паре морају зарадити, те се упиње да Србима наметне закон о забрани негирања геноцида, правдајући своје настојање тиме да такав закон постоји у Аустрији. Па наравно господине Инцко, Аустрија је била у саставу Хитлеровог Вермахта и заједно су правили геноциде, а Република Српска није починила геноцид у Сребреници, и надамо се да тај закон никада неће бити усвојен. Пристрасност В.Инцка Бошњачкој страни је евидентна и очигледна. Декларација СДА је убитачан атак на Дејтонски споразум а Исламска декларациј чини срж програма СДА.

По овим питањима ширења мржње нема оглашавања високог представника. Бакир свакодневно прети ратом уколико би дошло до одвајања Републике Српске, прети изласком оружаних снага на Дрину, али критика од високог представника је изостала. Када господин Додик после многих махинација Бошњака прети изласком Републике Српске из састава БиХ или повратак на изворни Дејтон, високи представник прети санкцијама. Ако се спомене нелегални уставни суд БиХ и „протеривање” страних судија, високи представник поново прети карактеришући институције Републике Српске као рушиоце Дејтона.

Ви сте господине Инцко очит пример и доказ да новац квари човека. САД и ЕУ се тешко одричу и мењају своју политику која је донела много несреће и патње широм света(Иран,Ирак,Либија,СРЈ,а пре Вијетнам, Камбоџа и многе друге латино-америчке државе). Да би наставиле по старом траже да се укине право вета Руској Федерацији и Кини у УН. Њихов циљ је омогућити доношење резолуције о Сребреници у УН и обезбедити да УН признају Косово , јер би им то помогло да оперу са својих руку крв жртава рата у БиХ и на Косову. Бошњачка гласила у Сарајеву а нека и у Србији брује о томе да су се господа Додик и Човић обрукали у Савету безбедности. И у српским редовима у Републици Српској има мишева који подржавају хајку против господина Додика и Републике Српске. Тврде да је господин Додик изазвао и разљутио ОХР својим излагањем.

Уместо што се шлихтају Сарајевској чаршији и страним амбасадама у Сарајеву било би пожељније и корисније да кажу свом народу шта није истина у излагању господина Додика.

Ми се поносимо људима који имају храбрости да изнесу истину, а мишевима (Бореновић,Говедарица) саветујемо да не излазе из мишије рупе док „страшног ОХР” не прође љутња.

За „Част Отаџбине“
Одбор оснивача