ОТКУД НАПАДИ НА ВСТС

Обавештајно Безбедносна Агенција у БиХ је коначно дошла под удар критике неких бошњачких кадрова и постала део редовног судског процеса.

Није чудо јер је она са Османом Мехмедагићем–Осмицом продужена рука Бакира Изетбеговића и СДА и креатор подметања и фабриковања разних афера против институција и истакнутих појединаца у Републици Српској, па сматрамо да је и подстрекач напада на М.Телгелтију председника ВСТС. Њима није проблем измислити, снимити,уценити или лажно оклеветати било кога грађанина у оба ентитета, водећи рачуна само о властитим интересима. На жалост, у тим прљавим пословима против појединаца и институција Републике Српске обилато им помажу неки припадници Српског народа у заједничким органима БиХ.

Послушне и њима одане Србе хвале и плаћају а непослушне који раде у интересу Републике Српске у заједничким органима БиХ,сатанизују и против њих измишљају лажне афере.

Велики је проблем у томе што „Бакирове Србе” по истеку мандата нико не позива на одговорност у Републици Српској због учињене штете властитој држави а њихове странке их и даље држе на високим партијским положајима. Поставља се питање откуд сада напади на М.Телгелтију и тражење његове оставке на дужност председника ВСТС. Први разлог је, што је Србин који ради у интересу Републике Српске која га је кандидовала на ту функцију. Други разлог је, што Бакир настоји да ВСТС као високу установу и цео правосудни систем стави под своју контролу.

Бакир је у паници јер се СДА почела осипати. Напуштају је до сада незаменљиви чланови партије. Бакир ће учинити све да овлада ВСТС а први корак је смена председника. Да би убрзали његову оставку Телгелтија је добио претњу смрћу. Високи представник у БиХ В. Инцко мудро ћути и размишља како ће скинути таблу са Студентског дома са именом Радована Краџића. Инцка не интересују брљотине Бакира и ОБА јер је он ту искључиво да дисциплинује непослушне Србе. Вероватно би био презадовољан да на место Телгелтије дође неки послушник и да уз помоћ неких западних амбасада у Сарајеву (САД,ВБ,Немачка) полако али сигурно прави унитарну државу.

Господине Инцко опет трабуњаш о некаквом помирењу и поштовању жртава рата. Ми знамо да ти мислиш на поштовање бошњачких жртава, јер за тебе друге не постоје и морао би знати да до помирења може доћи само ако сви поштују и своје и туђе жртве. Реците нам на колико сте опела српским жртвама рата присуствовали ти и Бакир, наведите бар једну. Знамо да ти мрзиш Србе и не би нас изненадило да чујемо да и ти заступаш идеје србомрзаца (Олбрајтова, Бугајски,Сервер).Ако је рат потребан Бошњацима (првенствено мислимо на радикалне чланове СДА) подржи предлоге наведених србомрзаца.

Србима поручујемо, дозовите се браћо!

За „Част Отаџбине“
Одбор оснивача