Анти НАТО слоган који су урадили српски родољубиви портали и ”Свеза Србија-Дијаспора”

СРБИНЕ – ТИ СИ НА ПОТЕЗУ !!!

У суботу, 20. фебруара у 13.00 сати, пред зградом председништва Србије, имамо јединствену и заједничку прилику да спречимо ратификацију срамног споразума са НАТО-пактом, усвојеног у скупштини Србије, и тиме омогућимо почетак краја разарајућих процеса пред којима је изложен наш народ. Потребно је само да се окупимо у довољно великом броју пред чијом вољом НИКО неће смети да се супротстави, када на лицу места види колика је одлучност и СНАГА НАРОДА који ће да каже:

ДОСТА више слабљења и понижавања Србије и НЕ НАТО пакту!

Анти-НАТО плакат Дуција Симоновића преузет са портала РОНИН


Браћо Срби и сестре Српкиње, и сви други часни грађани Србије, без обзира на веру и нацију и политичко опредељење, не тражите разлог зашто не можете да дођете на суботњи скуп, на нерадни дан у нормално време у 13.00 часова. Не тражите разлоге у томе што баш Ви нисте органитатор скупа или се нисте први сетили, не тражите разлоге да не дођете због политичких партија којима не припадате или чији вас лидери можда нервирају. Не тражите разлоге за Ваш не долазак у томе што мислите да ваше присуство неће ништа значити, или што мислите да се више не могу променити ствари, да су процеси отишли предалеко. Не тражите оправдање у томе што је сила НАТО пакта коју не желимо у Србији (Црној Гори, Републици Српској...) толико велика, да се не вреди борити против ње. Не тражите разлоге за Ваш не долазак због страха да не изгубите Ваш државни или други посао јер је јака Власт од које зависите, и одлучна je да настави са даљим ЕУ-НАТО интеграцијама. Не тражите ни један други разлог за ваш не долазак, већ пронађите међу много оправданих разлога за ваше присуство, САМО ЈЕДАН РАЗЛОГ ДА ДОЂЕТЕ НА СКУП!

Ми, покрет ЧАСТ ОТАЏБИНЕ, који Вас све позивамо да дођете на скуп у суботу, смо неполитичка, нестраначка, невладина и непрофитна организација. Наше намере су часне и честите, наша мисија је веома тешка и изазовна јер пукушавамо да спојимо разједињене, удружимо неповезане, помиримо посвађане, охрабримо неодлучне, окупимо часне и честите!!!

Наша једина амбиција и мотив који нас покреће је да учинимо у овим (само наизглед) мирним временима нешто добро и корисно за наш народ, као што смо одлучно, храбро и бескомпромисно знали да станемо на чело војске и полиције у ратним временима, уз славну и потврђену команду: ”За мном!”.

Не тражимо много од Вас , осим да се сетите, ко је, и шта нам је то урадио НАТО пакт, шта исти ради данас по свету, и да претпоставите шта ће нам радити ако и формално дође у Србију. Помислите на то, да ли ћемо, ако пустимо НАТО пакт у нашу земљу, уопште бити више у могућности да се окупимо, као сад у суботу, кад имамо јединствену прилику да ствари зауставимо, и променимо!

Зато, брате СРБИНЕ ти си на потезу!

Извршни одбор покрета
ЧАСТ ОТАЏБИНЕ