Изетбеговићева политика погубна за Бошњаке

Мир у БиХ се неће постићи све док је СДА водећа странка у ФБиХ и док Бакир Изетбеговић и његови следбеници уз помоћ страних ментора покушавају створити Унитарну исламску државу.

Све док Србе називају фашистима и предузимају разне смицалице да српски народ прикажу геноцидним неће бити сарадње и међусобног поверења између Срба и Бошњака. Не могу се Србима потурати фашисоидне идеје, док су Хитлерове постројбе ојачавале злочиначка Ханџар дивизија и хиљаде НДХ полицајаца чији је циљ био, истребљење Срба, Јевреја и Рома.

Не може бити међусобног поверења све док Бошњаци злочин у Сребреници називају геноцидом а не признају злочин и убиство три хиљаде и петсто Срба у Подрињу, жена ,деце и стараца. Међу жртвама у Сребреници су искључиво припадници 28. дивизије АБиХ, који су покушали војнички пробој према Кладњу и Олову. Међу убијенима нема убијених жена и деце.

Не може бити помирења док наводни антифашисти организују протесте осуђеном генералу Махмуљину, осведоченом ратном злочинцу и команданту злогласне јединице муџахедина. Протест организују на тргу који носи име А.Изетбеговића, једног од највећих злочинаца у савременој Европи, од другог светског рата до данас. На жалост он за своја недела није осуђен. Срби су били принуђени од високог представника, да скину таблу са студентског дома у Палама са именом Радована Караџића, иако први председник Републике Српске није починио или наредио било какав злочин.

У ФБиХ се отварају музеји, галерије и фондације А.Изетбеговића, што ће изазивачима грађанског рата, касније послужити као доказ истине да временом постану„жртве српске националистичке политике”, а Срби изазивачи свих неспоразума и сукоба. Српски народ подилази језа када види који тим људи управља ФБиХ (Изетбеговић,Џаферовић,Комшић,Турковићева,Осмица и др. њима слични). МСП Б.Турковић је гласноговорник Бакирове политике и осведочени србомрзац, који глорификује Алијине ратне генерале, који коначно одговарају за почињене ратне злочине. Врла Бакирова министарка објављује да „златни љиљани могу бирати место у БиХ дипломатији”. Њен „потчињени” амбасадор у Аустралији је, пун усхићења, саопштио да је добио на поклон књигу Исламска декларација, па се питамо које интересе српског народа у БиХ може заступати овај амбасадор. Ово разголићује политику и циљеве Б.Изетбеговића и његове СДА. Ако овоме „клубу антифашиста”додамо амбасаде у Сарајеву неких западних земаља и њихову политику двоструких стандарда онда је јасно да Срби у БиХ имају три могућности.

Прва је, одрећи се Републике Српске и прихватитити статус народа другога реда, што Срби никада неће прихватити.

Друга могућност је, мирно раздруживање са Бошњацима, што би Срби највише волели.

Трећа могућност, која је најреалнија у овом моменту, је изворни Дејтонски споразум, што подразумева враћање отетих надлежности Републици Српској.

Бакир и СДА прихватају само прву солуцију, те нисмо сигурни да нас било шта лепо очекује у овој консталацији снага. Сваки говор мржње и етикетирања у јавном животу БиХ изазива нове мржње и сукобе, и негативно утиче на свеукупно помирење у БиХ. Због изречене пресуде генералу Махмуљину и судских процеса бившим командантима 4.и 5. Корпуса тзв. АБиХ, ствара се паника у редовима учесника у грађанском рату. Они траже да Бакир спречи процесе против бивших генерала за ратне злочине.

Зато Бакире схвати да си најпаметнији када ћутиш а када говориш и претиш Србима, највише штете наносиш свом народу.

За „Част Отаџбине“
Одбор оснивача