ОДЈЕЦИ ПРЕСУДЕ ГЕНЕРАЛУ МЛАДИЋУ

После изрицања другостепене пресуде генералу Ратку Младићу, ратном команданту ВРС , свет се поделио на два табора. Једни га називају „балканским кољачем” а други обожавају као народног хероја. Пресуда неће помоћи помирењу али зато подстиче неповерење међу народима у БиХ . Ова пресуда још једном потврђује да је срушено међународно право и правда. Међународни судови суде онако како им наметну САД, В.Британија и Немачка. Уместо да помогну у решавању српског националног питања и тако обезбеде трајан мир међу балканским народима, они мобилишу све снаге и средства да потпуно разбију српски национ на Балкану, а српске земље сведу на београдски пашалук. Желе да направе мит о геноциду у Сребреници који се није десио и докажу да је Република Српска геноцидна творевина. Отимањем српске АП Косово и Метохије створили су државу Арнаутима и успоставили највећу базу НАТО пакта у Европи и тако обезбедили десни бок пакта од непослушних Турака и „највећих непријатеља Руса.”

Цело суђење је било фарса или како рече син генерала Младића „покретни циркус,”што потврђује судија Нијамбе која је имала супротно мишљење од остатка жалбеног вијећа. Њен став је био да је генарал Младић невино осуђен. Овом пресудом генерал Младић иде у легенду а ми ћемо га памтити и поносити се његовим делима. Он је стао раме уз раме са нашим славним војводама Путником , Мишићем, Степановићем и др. Главни тужилац резидуалног механизма (читај хашки трибунал) Серж Брамерц нам поручује да је глорификација ратних криминалаца „последњи степен геноцида”. Он хоће да Србима забрани право на мишљење и властити став па позива УН на хитну акцију. Тражи да се незаконито предају суду неки чланови СРС који не поштују хашки суд.

Господине Брамерц, генерал Ратко Младић није криминалац већ српски херој и легенда а ти си највећа увреда том политичком суду. Уколико будеш хапсио све оне Србе који величају генерала Младића и који не поштују твој суд, нећеш имати простора где да их сместиш. Међутим , теби је најважније да себи обезбедиш и даље уносан посао тужиоца а на трагедији српског народа. После изрицања пресуде огласио се и А.Курти премијер непостојеће државе Косово, да „ Србија и Република Српска престану негирати геноцид у Босни и на Косову. Да је којим случајем завршио неку квалитетну школу, знао би да геноцид није убиство неколико стотина до зуба наоружаних непријатељских војника, а да јесте геноцид, протеривање преко 250.000 Срба са Косова. Наравно геноцид су направили НАТО и ОВК. Џ.Бајден се такође сложио са западном пропагандом и изјавио „да историјска пресуда Младићу показује да ће они који чине стравичне злочине одговарати”, свако правило има своје изузетке па и ово.

Нико није одговарао од Американаца за геноцид над Индијанцима, и због изазивања нуклеарне катастрофе и стотине хиљада мртвих у Хирошими и Нагасакију, због геноцида у Вијетнаму, Камбоџи и другим афричким земљама. Напади на Младића су уствари напад на српски народ јер тиме желе да се заборави нецивилизацијско деловање НАТО и западних земаља при нападу на Србију и Републику Српску. Сматрамо да сваком Србину и поштенем грађанину Србије и Републике Српске импонује обраћање господина Вучића и господина Додика СБУН, који су доказали целом свету да Србија и Република Српска поштују и спроводе одлуке УН а да то не чине водеће западне силе.

Српски народ мора схватити да долазе тешка времена за Србију а посебно за Републику Српску. Њихов циљ је нестајање Републике Српске као геноцидне творевине. Зато толико потенцирају злочин у Сребреници као геноцид.

Србе може једино спасити јединство Срба, патриотизам и државотворност. Потребно је остварити још веће јединство Србије и Републике Српске.

За „Част Отаџбине“
Одбор оснивача