ИНЦКОВА ОДЛУКА НЕ ОБАВЕЗУЈЕ

Валентин Инцко је за време свог мандата у својству Високог Представника у БиХ радио на штету интереса Републике Српске и српског народа.Његови извештаји СБУН су представњали памфлете лажи и клевета на руководство и институције Републике Српске, оптужујући их за сецесију.Ниједном речи није спомињао бошњачке лидере и њихову политику која отворено заговара рушење дејтонског споразума и стварање грађанске државе. Инцко и његови претходници су потпуно осакатили оно што је потписано у Дејтону, па смо много раније упозоравали да те мере прете уништењу Републике Српске. Сумњамо да је то Инцко урадио из личног убеђења, али вероватно јесте по налогу клеро-фашиста из САД и ЕУ. После његове оставке као осведочени србомрзац донео је нелегалну допуну кривичног закона БиХ којом се забрањује и кажњава негирање геноцида. Он овим поништава и забрањује цивилизацијску тековину, право на властито мишљење и поново уводи вербални деликт. Он зна да слободу говора укида само окупатор у окупираној земљи ( М.Бећковић), што он у ствари јесте. Свој кукавички гест правда , да је желео спречити величање правоснажно осуђених „ратних злочинаца”.Осуђени су државни и војни врх Србије, државни и војни врх Републике Српске, државни и војни врх Републике Српске крајине иако је доказано да нису наредили нити лично урадили било какав злочин.

Српски народ зна да су ти осуђеници спасили стотине хиљада Срба од клања, убијања и бацања у јаме као што су то раније радили Бакирови најближи преци и сународници а за то никада нису одговарали. Српски народ зна да су то хероји и спасиоци српског имена и зато их воле и величају. Никаква Инцкова илегална допуна кривичног закона то неће спречити, нити заплашити Србе. Те српске јунаке и легенде осудио је суд у Хагу, формиран да би судио само Србима. Тај суд је прави куплерај у коме се пресуде изричу прегласавањем, што нам говори да су поједине судије корумпиране. Дудаковић ,Орић, Готовина, Харадинај и многи други злочинци нису осуђени иако је доказано да су наређивали и лично чинили ратне злочине, најчешће над српском нејачи. Као изузетно образован дипломата Инцко зна што и ми знамо али му мржња према Србима помрачује памет. ЕУ подржава одлуку коју је донео Инцко, истичући да је порицање геноцида противно европским вредностима. Очито је да је ЕУ наредила Инцку да објави допуну после објављивања налаза комисије која је испитивала дешавања у и око Сребренице. Инцкова одлука о забрани негирања геноцида је донета са циљем да анулира непобитне доказе комисије, да геноцида није било. Извештај независне међународне комисије потпуно руши фаму о геноциду па Инцкова одлука мора бити укинута. Б.Изетбеговић и др. бошњачки званичници изражавају Инцку оде захвалности за оно што је учинио. Бакир мисли да ће му Тужилаштво БиХ помоћи да Инцковом допуном КЗ БиХ заплаши Србе и уз помоћ казни елиминише најугледније Србе, који ће увек негирати геноцид. Бошњацима саветује да се Срби не провоцирају и да Бошњаци не ликују. Када се смире „духови” планира кренути у процес.

Бакире дајемо ти реч да се Срби неће смирити док се Инцкова одлука не поништи. НСРС је пре две године усвојила закључке којима су одбачена овлашћења ВП БиХ, тако да ова Инцкова одлука не обавезује Републику Српску. Срби се морају изборити за укидање протектората у БиХ а грађани морају имати поверење у политичаре које су сами изабрали. Ретроградним снагама у БиХ Бакиру и СДА, се морају избити адути из руку, јер БиХ не треба протекторат.

Позивамо све Србе да се одрекну ситних страначких несугласица и да забораве све што би могло негативно утицати на наше јединство. Када су Срби јединствени тада нам нико не може нашкодити. Апелујемо на свест свих Срба да се одазову у што већем броју за потписивање петиције којом изражавамо не прихватање наметнутог закона.За „Част Отаџбине“
Одбор оснивача