БАКИРОВО ИЗАЗИВАЊЕ ГРАЂАНСКОГ РАТА

Подношење кривичне пријаве БиХ против новинара РТРС због негирања геноцида у Сребреници, почела је хајка на виђеније Србе у БиХ. Бакир је наредио СИП-а да се приводе Срби који негирају геноцид. Очекивати је да ће се Срби супротставити сили коју планира Бакир Изетбеговић што неминовно доводи до могућности оружаних сукоба. Уколико дође до тога питамо се ко ће бити крив за изазивање другог грађанског рата у БиХ у задњих тридесет година. Бакир вероватно правин сценарио сличан ономе између Алије и Клинтона о Сребреници надајући се да ће и овај пут НАТО интервенисати против Срба. Неће НАТО ратовати за стварање џамахирије у срцу Европе, већ ће гурати нас, да међусобно ратујемо за оставривање његових интереса.

Њихов интерес је хомогенизација Балкана и Европе. Такође покушавају спречити Србију да јача и да буде лидер у региону, јер њима требају послушници. Бакир није веровао да ће Инцков закон ујединити лидере свих српских парламентарних странака а изненађен је брзином реаговања институција Републике Српске на Инцкову подвалу. Први Бакиров задатак ће бити да разбије остварено српско јединство. Зато позивамо све званичнике РС да му то не дозволе. Инцков закон вређа интелигенцију српског народа. Бакиров програм и програм СДА је ратно хушкачка политика. Провокацијама покушава одвући пажњу властитог народа од свакодневних проблема у ФБиХ и криманалних афера са аспираторима и фалсификовањем диплома.

Антисрпским провокацијама утиче на подизање морала и патриотизма својих присталица и тако опстаје на власти. Једна таква провокација је подизање споменика погинулим шехидима у борби са ВРС, у злогласној Фазлагића кули. Борачка организација РС се мора изборити за забрану ношења и истицања ратних застава јединица тзв АБиХ по целој територији Републике Српске. Борачка организација Гацка се мора изборити да се нелагално подигнут споменик, мора срушити. Под тим заставама су ратовали муџахедини, у свету познати крволоци, и правили злочине над заробљеним борцима ВРС и српском нејачи. Ако ће Бакир да прети осветом и да нас препада, онда мора приупитати команданта јединице са епитетом „Шарган” како су прошли у окршају са Гатачком бригадом на Прењу. Препоручујемо му да се не игра ватром јер ће у њој изгорети и да га НАТО неће спасити. Према Фазлагића кули у Гацку влада мржња, јер су походи усташа на српски живаљ полазили са тог монструозног места.

Овакво стање је дозлогрдило обичним људима и све више њих траже да се Република Српска одцепи од БиХ. Бакир подржава новог високог представника кога Република Српска не прихвата јер се у крилу ОХР-а осећа ушушкано и сигурно. Срби не смеју дозволити да нам странци одлучују о Републици Српској. Бакир и његови ментори не поштују дејтонски споразум зато Република Српска треба бити независна држава и да Срби и Бошњаци иду својим путем. Тек тада ће наступити трајан мир на Балкану.За „Част Отаџбине“
Одбор оснивача