Потребно нам је јединство веће него икад

Док се владајућа коалиција на челу са М.Додиком бори да се врате отете надлежности Републици Српској и уместо да то доведе до потпуног јединства свих политичких фактора у РС, на жалост опозициони лидери навраћају воду на Бакирову воденицу а он трља руке од задовољства јер је схватио да треба само пустити Србе на Србе и Републике Српске неће бити.

Уместо да се политички лидери договарају о свим потезима који се тичу будућности Републике Српске, они не излазе из амбасада САД,Енглеске и Немачке примајући задатке како срушити М.Додика и А.Вучића а у ствари то су задаци за рушење Србије и Републике Српске. Никада нам неће бити јасно одакле толика вјера „наводних лидера опозиције Српске” у Бакира а неверица, негирање и мржња у све оно што кажу А.Вучић и М.Додик. да ли су због неутољиве мржње и жеље за влашћу постали слепи код очију а глуви код ушију.

Да ли има ико од Срба да није схватио шта хоће Бакир и његова наслеђена СДА. Он хоће потпуну контролу над БиХ у којој неће бити РС и Срба. Шаровић ,Бореновић, Радовић и њихови сатрапи довели су државотворну странку СДС на ивицу срама, злоупотребљавајући верност странци оних који су у грађанском рату изгубили своје најмилије. Они морају схватити да СДС није оно што је био у рату када није било калкулација и дилема, да ли хоћемо или нећемо стварати Републику Српску.

Данас бранимо оно што је створено у рату и зато у редовима браниоца РС не сме бити мјеста за колебљивце и колаборанте, јер када се брани слобода нема калкукисања.

Порука коју је упутио А.Вучић а тиче се опстанка Републике Српске, је намењена свим Србима у РС а посебно политичарима и опозицији РС, да је дошло време да се уразуме и да схвате да су намере дела западне међународне заједнице крајње непријатељске према српској нацији и РС и сурово претећа. Зато Србима за опстанак треба јединство веће него икада. Нема победе без јединства. Лидери опозиције морају схватити да тема опстанка РС није тема на којој треба градити платформу за борбу за власт. Зашто лидери из СДС и ПДП неће да се сете чињенице и истине„ да су Радован, Момо, Ратко и остали деведесетих година били колебљиви, калкуланти и кукавице да никада не би сачували наш народ и слободу и никада не би била створена РС.” Зато вас позивамо на српско јединство деведесетих година. Важно је да одлучно и храбро станемо иза руководстава Републике Србије и Републике Српске у одбран.

Молимо све политичке релевантне факторе да схвате да је ово за Србе деведесета година и да ову тему очувања не користимо за властито политичко позиционирање.

За „Част Отаџбине“
Одбор оснивача