Посланицима Републике Српске

С поштовањем,

посланицима Републике Српске

Повампирене усташе и радикални исламисти владајућих бошњачких странака у Сарајеву, уз свесрдну помоћ неких политичких кругова у Вашингтону и Лондону чине све да разбију јединство Срба у Србији, Републици Српској и на Косову и Метохији, да их понизе и уплаше новим ратом. У Србији је у току обојена револуција тако да су жестоко кренули на Србију и њено руководство, са циљем да приморају председника Вучића да да оставку на дужност председника Републике, јер га на изборима не могу победити. Уз помоћ домаћих пузаваца и буба- шваба, лажима о носиоцима власти, страни фактор жели да заустави Србију на путу просперитета, да удари брат на брата и да се у сукобима пролије братска крв.

Њихове отровне стреле су уперене у председника Србије који за свог господара признаје само свој народ. Убеђени смо, да ће на следећим изборима декласирати домаћу гамад јер иза њега стоје, до сада, невиђени успеси у Србији. Граде се путеви, брзе пруге, фабрике, болнице и незаустављиво се побољшава стандард грађана Србије. Личним примером доброг домаћина показао је да су рад и знање основ успеха. Својом храброшћу је одбацио слугарење и понизност и повратио понос и достојанство нашем народу. Не мрзи никога али му је љубав према Србији и српском роду, на првом месту. Својим угледом у свету и заједничким пројектима помаже српском народу и брани Републику Српску.

Ни Република Српска није у повољнијем полажају. Бошњачка „елита” хоће да нестане Дејтон и у томе имају подршку оних који су створили дејтонску БиХ. Непрекидно упућује позиве „ да НАТО пакт пошаље трупе на Дрину и тако спречи Додика, Београд и Москву да поделе БиХ ”. Они на жалост не схватају, да је БиХ подељена још у Дејтону. Покушавајући да Србе прогласе геноцидним народом, стварни злочин у Сребреници својим лажима излажу подсмех и иронији. Бошњачки лидери Србију гледају као агресора прем да цео свет зна да су они почели рат у БиХ. Понашају се као да је БиХ њихова прћија а да су Срби и Хрвати њихови подстанари.

Поштовани посланици Републике Српске, све очи у Србији и РС су уперене у вас јер са страхом ишчекујемо скупштинско заседање о враћању отетих надлежности РС. Будите сложни и без сујете а све у служби одбране Републике Српскле и српског народа. Ви сте браниоци наше историје, гробова наших ратника свих генерација, наше слободе и наших живота. Страначке размирице заборавите и оставите пред улазом у НСРС а својим јединством у скупштини растерајте лешинаре који су се острвили на Србију и РС. Нека ваше јединство буде изненађење за наше непријатеље и адут наше победе. Нашом слогом ћемо олакшати пут Србији и РС да се и даље уздижу, јачају и да нас чине поносним. Подржимо напоре НСРС, српског члана предсједништва М.Додика и владе РС за враћање отетих надлежности и вратимо изворни Дејтон. Верујемо у вашу мудрост и патриотизам, желимо вам успех и братски вас поздрављамо.

За „Част Отаџбине“
Одбор оснивача