Проглас за јавност Републике Српске

-Предсједнику Републике Српске г-дину М.Додику
-Предсједнику Владе Републике Српске г-ђи Ж.Цвијановић
-Предсједнику Скупштине Републике Српске г-дину Н.Чубриловићу
-Предсједницима Свих парламентарних странака Републике Српске

Поштовани грађани РС,

Свима је више јасно да се настављају притисци на укидање Републике Српске, хапсе се борци ВРС, док злочинци против српског народа шетају Сарајевом слободни и ругају се Богу и правди. Нас не боли настојање наших ратних противника да нас униште у миру када нису могли у рату. Боли нас неслога наших политичких представника у органима власти Републике Српске и БиХ.

То користе наши непријатељи за оружје како би уништили Републику Српску и централизовали БиХ. Наша бојазан иде даље, да ће и пресуда у Хагу нашем првом предсједнику и ратном комаданту бити у функцији те подле намера о укидању РС.

Зато позивамо све представнике власти РС-а да се освијесте и да сазову ванредну скупштину Републике Српске за 24.март 2016.г. са једном тачком дневног реда :

1. Платформа о референдуму

Која би подрезамевала:

• Усаглашавање свих политичких актера у парламенту и доношење једне јединствене одлуке потписане од свих о расписивању референдума, без обзира био он условно први и најлакши о дану Републике Српске или онај на који Република Српска има легитмно право – о њеном пуном осамостаљењу

Овим би поступком јасно видјели ко је вјера, а ко невјера у Републици Српској.

У Београду,21.03.2016.године

„РС-ЧАСТ ОТАЏБИНЕ“

предсједник, генерал Родољуб Анђић