Спомен-чесма за вечно сећање на Милицу Ракић

Позив Батајница 17.04.2016

Драги пријатељи,

у прилогу је плакат који је дизајниран за тужан, али важан повод и догађај који је пред нама, који заједно треба да обележимо у Батајници 17. априла, дајући помен малој Милици Ракић, крај спомен-чесме на дечијом игралишту које јe њој посвећено, уз истовремени протест против њених и убица многе друге деце и припадника нашег народа - протест против злочиначког НАТО пакта!

Покрет за Србију и покрет РС-Част отаџбине, уз подршку Покрета за развој Батајнице, који је организовао изградњу и освећење спомен-чесме, позивају вас на ову манифестацију која ће се одржати под геслом „ЗА СРБИЈУ БЕЗ НАТО-а јер злочини још трају“.

Овај догађај нема никакве везе са предизборним политичким активностима, већ је део општенародне анти-НАТО кампање која траје у складу са великом Саборном иницијативом коју смо покренули, са циљем да се раскину сви срамни споразуми са Северноатлантским пактом и да се НАТО истера из Србије!

За скуп у Батајаници је добијена сагласност родитеља мале Милице Ракић коју су пре 17 година као једно од више стотина деце током вишегодишње агресије против Југославије, Србије и српског народа, убили НАТО агресори. НАТО агресија, окупација и злочини још увек трају!

Погледајте плакат у прилогу и проследите га на што више меил адреса које поседујете, и позовите све ваше пријатеље и познанике!

Дођите на скуп са вашим породицама и пријатељима, да покажемо, да поштујући наше жртве нисмо заборавили шта су нам радили агресори, да кажемо да нас неће натерати да у ”партнерству за мир будемо са партнерима за рат”, и да им поручимо да нам неће променити свест да НАТО убице зовемо пријатељима!

Дођите, да дајући помен малој Милици одамо почаст и свим страдалим српским жртвама, да сабрани и окупљени на достојанствен начин покажемо праву слободарску и поносну Србију која неће никада заборавити ко су јој непријатељи, а ко су пријатељи, и која зна ко су издајници и сарадници окупатора, а ко часни борци за српски народ и отаџбину!

Братски поздрав.