ПАРЧЕ СЛОБОДНЕ СРПСКЕ ЗЕМЉЕ

ПАРЧЕ СЛОБОДНЕ СРПСКЕ ЗЕМЉЕ

Почиње седмица по Ђурђевдану, отвори се Ферхадија у тоновима суживота и лијепе будућности. Међутим из ведра неба сијевну шамар турског премијера који нико не виђе, а самим тим ни помену, сем предсједника Републике који рече да политичари не би требали говорити на оваквим манифестацијама. Но битно је шта рече Tурчин усред Бања Луке, негирајући и СРПСКУ и СРПСКИ НАРОД: Да ли ће „модерни“ свет овај ратно хушкачки позив турског премијера оправдати тоталиризмом, деспотизмом или неком другом криминалном дјелатношћу и у склопу планираних дејстава и започети „обојену“ агресију на парче СЛОБОДНЕ СРПСКЕ ЗЕМЉЕ.

Величање идејног творца исламске Босне је у сврху потврђивања рјечи из Исламске декларције да је „епоха пасивности и мировања прошла заувјек“ и има за циљ да исламски фундаментализам буде ударна песница специјалних операција за дефинитивно уништење Срба са Балканског полуострва, или са простора бивше Југославије, како је готово забрањено рећи, осим у Хашком инквизицијском суду.

Једна од основних идеја психолошко-пропагнадних операција је побједити непријатеља без отворене и директне борбе, ангажовањем радикалног дјела националног бића, обзиром да су после ратних сукоба обје или три стране, у зависности од потреба креатора, све имале осјећај губитника. Само осјећај, јер за то вријеме нестало је Срба у Хрватској, половини Босне, урбаном Сарајеву и на крају Косову и Метохији. Док су нам причали о супериорности људске нације на том истом Балкану нас Срба је побијено преко милиона и наравно после тога настави се суживот, опрост, изједначавање кривице итд... Уследио је нови рат, ново смањење вековне српске територије и нови стисак кљешта католичког клера и радикалних исламиста, резултата званим Република Српска, с којим се немогу помирити... Готово је невјероватно шта су нам урадили „Илуминатски креатори“ од Дејтона па овамо... При самом потписивању су нам узели 25% посто земље „босанске“. Након тога одузели прегршт иституционалних надлежности као да смо нецивилизована стока, за шта нас сматрају. Да ли треба рећи да смо остали без Војске, да нас гоне као звери и суде нам примјењујући ретроактивно законе, да не говоримо о неуједначености правних квалификација. Читаво ово време знали смо да све што нам се дешава није утемељено на цивилизацијским тековинам људске расе, али да нам држе лекције они који још почивају на крвној освети како разни „ликови“ који су убијали свој народ треба да су поштовани, није ни морално ни нормално. Исто као што није нормално да је читав званичан скуп у граду на Врбасу прође на СРПСКОЈ земљи без СРПСКЕ заставе!?

Када креатори закасне у својим амбицозним плановима управљања цијелим свијетом онда ангажују разноразне локалне извођаче радова како би надокнадили заостатак. Надати се, да ће они који се одувек крећу путем незнања спознати истину, је немогуће. Јер ако они који су отјерали са чела партије човјека, дођу у ситуацију да крећу поново за њим или са њим, онда стварно имају озбиљан проблем сами са собом, а камоли са отаџбином. Шта за све њих значи вјера и повјерење?!

Офарбани револуционари окупљајући се 14-тог, сигурно чине гршку. Грех једних гони на грех других и води у нове грешке, а први грех је занемарти шта је боље за народ, за све нас. С тога, верујући у Бога, надам се да постоји неко ко може да споји неспојиве, да засити незасите, да уразуми неразумне, и ода поштовање вечним што дадоше животе за парче још увек СЛОБОДНЕ СРПСКЕ ЗЕМЉЕ.

за ИО ЧАСТ ОТАЏБИНЕ
Бранислав Окука