Позив за оптужни приједлог Бакира Изетбеговића

Свакодневне тензије које су праћене демагогијом и замјеном теза морају престати. То се може учинити ако поставимо истину на пијадестал, гледајући истини право у очи и називајући ствари правим именом. Правосудна лакрдија државне заједнице Босне и Херцеговине које је у сврси прављења прве исламске државе на тлу Европе по упуствима из Исламске деклерације, а у режији оних који су недодирљиви за то исто правосуђе, је такође доживјела врхунац лицемјерства. Зато је неопходно да надлежни органи поднесу оптужни приједлог за Бакира Изетбеговића и других због кривичног дијела против човјечности и међународног права, и то за :

1) Ратни злочин против цивилног становиштва
2) Ратни злочин против ратних заробљеника при чему је неопходно непристрасно обрадити случајеве : Маркале 1 и 2, Сребреницу и ангажовање одреда Ел Муџахир...

Такође јавност мора знати да србофобија може имати правни лијек који је дефинисан кривичним дијелом Расне, вјерске и других врста дискриминације. Исто тако легло међународног тероризма у државама које су засноване на праву и правичности, готово сигурно би имале ефикасне и адекватне третмане. Стога онима који предлажу поменутог Изетбеговића за регионалног лидера, да им буде лидер у фамилији, а што се Срба тиче он може бити једно велико ништа.

За „ЧАСТ ОТАЏБИНЕ“
предсједник, генерал Родољуб Анђић