СЛОЖНИ У РУШЕЊУ РЕПУБЛИКЕ СРПСКЕ

Сигурни смо да би приједлог БХ министра Мектића о заједничком дјеловању СДА и СДС требао прикрити њихове стварне активности, јер они су одавно у Савезу за рушење Републике Српске. Историјско помирење ми смо остварили са Бошњацима које представља господин Галијашевић, а геноцид нећемо никада признати нити имамо намјеру да опраштамо онима који су издавали наређења за најмонструозније злочине у ратном сукобу на простору државне заједнице БиХ.

Крајње је вријеме да господин Изетбеговић почне примати позиве од Суда БиХ за изазивање опште опасности и због рушења Уставног поретка државне заједнице БиХ, уместо што трчи и наводно „кмечи“ код европског ментора Инцка, кога је претворио у свог добро плаћеног потрчка. Њихов заједнички задатак није рушење само предсједника Додика, већ рушење Републике Српске, а тиме и нестанак српског народа. Предсједник Додик је означен као гаранција опстанка Републике Српске, наравно нисмо у заблуди да Суд и Тужилаштво имају неке везе са правом и правдом, напротив сигурни смо да је направљен искључиво за прогон Срба и етикетирање Републике Српске као фашизоидне творевине. Јер да није тако Мектић би сигурно добио оптужни приједлог дефинисан као изазивање вјерске и националне мржње, због својих изјава на кловновским конференцијама за штампу. Демократија по постулатима калифата гдје не постоји ни референдум, ни заштита највиших органа нити право на мишљење, поготово српско, је њихов пусти сан и вјековни циљ, који сигурно неће бити остварен. Да имају зрно морала и Шаровић и Мектић одавно би дали оставку и повукли се из Савјета министара, али њима није стало до Републике Српске већ до личних интереса. Поготово је илузорно коментарисати шутњу партије која их је делегирала да представљају српски народ у заједничким органима, као и ишчекивање да ће европски ментори кроз нецивилизацијске методе склонити из политичког живота гаранцију Републике Српске.

Очекујемо да Академија Наука и умјетности, као и Сенат Републике Српске покрену активности на одбрани опстанка Републике Српске и враћању у изворне оквире Дејтонског споразума. Наравно из кухиње „слоге“ смо много пута чули да нема повратка на претходно стање, па треба бити спреман за повлачење представнике Срба из заједничких органа и приступити припремама референдума о независности Српске, уз сагласност Русије, како сам народ не би трпио посљедице и изналазио рјешења.

Одбор оснивача
Удружење „ЧАСТ ОТАЏБИНЕ“